Staj Defteri Teslim Tarihleri, Usul ve Esasları Hk.
Staj defteri teslimi ve formatıyla alakalı aşağıda verilen kuralları mutlaka okuyunuz. İlgili kurallara uygun olmayan defter ve sicil fişleri komisyonca reddedilecektir.

Staj defteri teslim edilirken dikkat edilmesi gerekenler:

1) Teslim edeceğiniz staj defteri için staj dersini seçmiş olmanız gerekmektedir. (Ör.: Endüstri Stajı Ⅰ, Industrial Practice Ⅰ, Endüstri Stajı Ⅱ, Industrial Practice Ⅱ)

2) Staj defterleri 14-18 Ekim haftasında 10:00 ile 16:00 saatleri arasında bölüm sekreteri Tuncer Şahin Beye (Bölüm Sekreterliği), Arş. Gör. İbrahim Ethem Yılmaz'a (Oda No: Lab. Binası C3-04) elden teslim edilecektir.

3) Staj defterinizin doğruluğunu kontrol etmek için linkte paylaşılan defter örneğinin fotoğraflarını kontrol ediniz. Staj iç ilk sayfadaki öğrenci imzası kısmını mutlaka imzalayınız.

4) Şirketinizin sizi değerlendirdiği staj sicil fişinizi dosyaya koyup daha sonra kapağı kaşelenip imzalanmalıdır. Sadece imza da kabul edilmektedir.

5) Staj defterinizde bulunan imza kısımlarını yetkili mühendisin imzalaması gerekmektedir. 

İmza yetkisi olan mühendislik türleri: Elektrik Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Elektrik-Elektronik Mühendisi, Biyomedikal Mühendisi, Tıp Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Haberleşme Mühendisi vb.

Örnek Staj Defteri ve Sicil Fişi Fotoğraflarının Linki: https://bit.ly/3A2SsBG