2019-2020 Yaz Okulu Final Sınavları Hakkında

2019-2020 Yaz Okulu vize sınav programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Sınav programımızda derslerinizi bulabilmeniz için ders kodu adlı sütundan dersinizin kodunu filtreleyerek dersinizin programına, dersinizin şubesine ve dersinizin öğretim üyesine dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra dersinizin tarihi, saati ve sınavınızı gerçekleştireceğiniz adresi kontrol edip sınav tarih-saatinde o adresten sınavınıza girmeniz gerekmektedir.


Öğrencilerimiz çoktan seçmeli ve klasik olarak iki farklı sınav yönteminde sınavlarını olacaktır. Çoktan seçmeli sınavlar sinav.karabuk.edu.tr adresinden klasik sınavlar ise lms.karabuk.edu.tr adresinden ve Microsoft Teams programı üzerinden gerçekleştirilecektir. Sınav programımızda derslikler bölümünde dersin türüne göre gerekli olan adres veya program yazmaktadır ve direk Excel dosyası üzerinden tıklayarak ya da programa girerek sınavlarınıza erişebilirsiniz. Sınav programında tarih ve saat belirtilmiş fakat sarıya boyanmış dersler için dersin sorumlusu olan öğretim üyesi ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Söz konusu bu derslerin sınavları, dersin sorumlusu olan öğretim üyemiz gözetiminde ve KBUZEM üzerinden gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimizin OBS üzerindeki telefon numarası ve e-posta adreslerini güncellemesi ve aktif olarak takip etmesi önem arz etmektedir.


Çoktan seçmeli sınavlar (sinav.karabuk.edu.tr) için Kullanıcı Adınız: Öğrenci Numaranız Şifreniz: T.C. Kimlik Numaranızdır. Sınava en fazla 15 dakika geç girebilirsiniz. Sınava en fazla 15 dakika geç girebilirsiniz. Sistem 15 dakikadan sonra girmeye çalışanı sınava almamaktadır. Kendinizi ve sınav envanterlerinizi buna göre ayarlayınız. Sistem (sinav.karabuk.edu.tr) her öğrencinin sınav saatinde aktif olacaktır. Dolayısıyla sınav saatlerinizden önce sisteme girmeniz söz konusu değildir. Sınav saatinden önce sisteme girmeye çalışıp hata mesajı almanız doğal bir durumdur. Sisteme sınav saatiniz geldiğinde girmeye çalışmanız önem arz etmektedir.


Klasik sınavlar (lms.karabuk.edu.tr) için Kullanıcı Adınız: T.C. Kimlik Numaranız Şifreniz: T.C. Kimlik Numaranızdır. Klasik sınavlar ile ilgili diğer önemli hususları mutlaka kbuzem.karabuk.edu.tr/sinav.html adresinden okuyunuz ve ayrıca bu adresi sınav haftası boyunca kesinlikle takip etmeyi unutmayınız.


2019-2020 Yaz Okulu Final Sınav Programı


NOT:

Final sınav programında (muhtemel sınav çakışmalarından dolayı) değişiklik olabileceğinden sınav tarihlerinin güncel haline sınavlar başlamadan bir gün önce mutlaka tekrar bakınız.