2020 Güz Stajı Bilgilendirmesi

Fakültemiz tarafından alınan karara göre, Yaz aylarında staj yapamamış öğrencilerimiz güz dönemi içerisinde staj yapabilecektir. Bu öğrencilerimiz, ekle-sil haftasında Endüstri Stajı I/II dersine kayıt olmalıdır. Güz dönemi içerisinde staj yapılabilecek uygun tarih aralıkları belirlenmiş olup öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir:

  • Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Staj Uygulama Esasları'nın 18 inci maddesinin 1 inci fıkrasının h bendine dayanılarak, Bölüm Staj Komisyonunun staj hakkındaki değerlendirme sonucunun, staj bitimini takip eden güz dönemi genel sınav notu olarak otomasyon sistemine girilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, stajların genel sınavlardan önce yapılması zorunludur.
  • Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Staj Uygulama Esasları'nın 8 inci maddesinin 3 üncü fıkrasına dayanılarak, sigorta işlemlerinin yapılabilmesi için staj yapacak öğrencilerin, kendilerinden istenen belgeleri Bölüm Staj Komisyonu tarafından belirtilen tarihe kadar eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin staj yapmak istedikleri tarih aralığı için belirtilen Son Teslim Tarihinden önce Ek-2 Belgesini Staj Bilgileri Formu üzerinden göndermesi zorunludur.

NOT:

Staj yapacak olan öğrencilerin Ek-2 Belgesini aldıktan sonra Staj Bilgileri Formunu mutlaka doldurmaları gerekmektedir. İmzalı Ek-2 Belgesi taratılarak PDF formatında Staj Bilgileri Formuna yüklenmelidir. Formda doldurulan bilgilerin mutlaka doğru ve yüklenen Ek-2 Belgesi ile uyumlu olması gerekmektedir. Form bilgileri eksik olan öğrencilerin staj yerleri kabul edilemeyecektir.


Biyomedikal Mühendisliği Staj Evraklarına ve Öğrenci Staj Bilgileri Formuna ulaşmak için tıklayınız.