OTOMOTİV YAZ KAMPI
Otomotiv Yaz Kampı bu sene ikinci kez öğrencilerle buluşuyor. Otomotivin geleceğini belirleyenlerden biri olmak hayallerinin arasındaysa, #OtomotivYazKampı seni bekliyor.
Türkiye otomotiv sanayiine yön veren 13 büyük üyesiyle sektörün çatı kuruluşu olan Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), otomotiv sektörünü gençlere tanıtmak ve farkındalığı sürdürülebilir olarak geliştirmek amacıyla yaz kampını ikinci kez düzenliyor.

24 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında OSD’nin Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB)’nin destekleri ile organize ettiği, lise ve üniversite öğrencilerinin katılabileceği kamp, otomotiv sanayi ile gençleri bir araya getirecek.

Lise ve üniversite öğrencileri, tamamen ücretsiz ve sertifikalı olarak düzenlenen bu sanal kampta otomotiv sektörünün önde gelen firmaları ile bir araya gelecekler, birçok yeni bilgiyi edinme ve deneyimleme şansı bulacak.

Online workshop, dijital fabrika turu, C-Level sohbetler ve daha fazlasını içeren bu kamp deneyimine seni de bekliyoruz.

Etkinlik ev sahibi firmalar: Otomotiv Sanayi Derneği ve Üyeleri ( Anadolu Isuzu, Ford Otosann, Hattat Traktör, Hyundai, Karsan, Man, Mercedes, Otokar, Renault Group, Temsa, TOFAŞ, Toyota, Türk Traktör ) süreçte çözüm ortaklarımızdandır.

Kimler Katılmalı?

Eğer otomotiv sektörüne ilgi duyuyorsan, fabrikaları merak ediyorsan, lise veya üniversite öğrencisi isen Otomotivin Zirvesinde sen de yerini al!


Başvuru için: www.otomotivkampi.com

Yapılacak eğitimin sonunda katılımcıların kazanacakları eğitim sertifikalarının yanı sıra birbirinden güzel fırsatlar da kendilerini bekliyor!