Farklı Üniversite Ya Da Üniversitelerden Yaz Okulu Dersi Alacakların Dikkatine !
   Yaz okulunda başka üniversiteden ders almak isteyenler bölümümüzün onayı ile ders alabilirler. Öğrencilerin onay için aşağıda verilen dilekçeyi doldurup aşağıda adresi verilen forma yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular değerlendirilip kabul edilen öğrencilerin listesi web sayfamızda yayınlanacaktır. Başvurusu olmadan alınan derslerin muafiyeti yapılmayacaktır. 

Onaylanacak ders kriterleri aşağıdaki gibidir. 

1 – Alınacak dersin üniversitemizde açılmamış olması gerekmektedir. 

2 – Bölümümüzde yabancı dilde anlatılan derslerin, yaz okulu için yabancı dilde olması gerekmektedir. Türkçe anlatılan dersler isteğe bağlı yabancı dilde alınabilir. 

3 – Alınacak ders ile bölümümüzdeki dersin içeriğinin en az %60 oranında benzer olması gerekmektedir. (Ders içeriklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.) 

4 – Uygulama dersleri içinde uygulamalı derslerin alınması gerekmektedir. 
 
Dilekçeye buradan ulaşabilirsiniz. 
 
İlgili forma buradan ulaşabilirsiniz. 

Bölümümüz ders içeriklerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Önemli NOT: Üniversitemizde akademik takvime göre ders açma ve eşlenik verme işlemleri 17 Haziran itibari ile sona ermiştir. Bu tarihten sonra gelen ders açma ve eşlenik verme talepleri işleme alınmayacaktır. Yaz okulunda açılmamış ve eşleniği verilmemiş dersler için diğer üniversitelerin yaz okulundan açılacak dersler için alınacak derslere yönelik eşlenik kabul etme işlemleri yukarıdaki formdan alınan talepler dikkate alınarak yapıacaktır.