2022-2023 Güz Dönemi İşyeri Eğitimi Başvuru Formu
İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Başvuru ve Kabul Belgesi ile İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Sözleşmesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisans Akademik Takviminde belirtilen ders başlangıcından en geç 15 gün öncesinde Öğrenci İşyeri Eğitimi Başvuru Formuna yüklenmelidir. İşyeri eğitimi evrakları, kargo/posta yolu ile kesinlikle gönderilmemelidir.

Formu doldurabilmek için öğrencilerimizin ogrencino@ogrenci.karabuk.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adresleri ile giriş yapmaları gerekmektedir.


Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşyeri Eğitimi Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Öğrencilerimiz için hazırlanmış tanıtım broşürü: İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Öğrenci Broşürü
İşletmeler için hazırlanmış tanıtım broşürü: İşyeri Eğitimi ve Uygulaması İşveren Broşürü ← İŞLETMEYE VERİLMELİDİR.
https://t.me/+hnaxFb9HidI5Yjc0 Fakültemizin uygulamalı eğitimler hakkındaki duyurularını anlık olarak takip edebilmek için aşağıda bağlantısı verilen Telegram Grubuna katılınız:
İşyeri Eğitimi ve Uygulaması İletişim Grubu

2022-2023 Güz Dönemi İşyeri Eğitimi Başvuru Formunu en geç 16 Eylül 2022 Cuma gün bitimine kadar doldurabilirsiniz.


ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:
> İşyeri Eğitimi ve Uygulaması dersini almak isteyen öğrencilerin İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Başvuru ve Kabul Belgesini ile İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Sözleşmesini aldıktan sonra İşyeri Eğitimi Bilgileri Formunu mutlaka doldurmaları gerekmektedir.
> İşyeri Eğitimi ve Uygulaması dersini almak zorunlu değildir. Bu dersi, isteyen öğrencilerimiz sadece bir dönemde alabilir ya da istemeyen öğrencilerimiz hiç almaz.
> İmzalanıp kaşelenmiş/mühürlenmiş “İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Başvuru ve Kabul Belgesi” ile “İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Sözleşmesi” taratılarak PDF formatında İşyeri Eğitimi Bilgileri Formuna yüklenmelidir. Formda doldurulan bilgilerin mutlaka doğru ve yüklenen “İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Başvuru ve Kabul Belgesi” ile uyumlu olması gerekmektedir.
> Form bilgileri eksik olan öğrencilerin işyeri eğitimi yerleri kabul edilemeyecektir.
> Öğrenciler uygulamalarına işyeri eğitimi ve uygulaması komisyonundan onay aldıktan sonra başlayabilirler. Komisyonunun onayı olmadan başlanan işyeri eğitimleri geçerli değildir.


Bölüm İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Komisyonuna ibraz edilmesi için “İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Başvuru ve Kabul Belgesi” ile “İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Sözleşmesi” hazır durumda muhafaza edilmelidir.


İşyeri Eğitimi Evraklarına ulaşmak için tıklayınız.


Alttan devam zorunluluğu bulunan dersleri yüz yüze eğitimle veriliyorsa eğer son sınıf öğrencileri bu derslerini İşyeri Eğitimi ve Uygulaması dersi ile birlikte alamazlar. Bu öğrenciler yönetmelik gereği öncelikli olarak alttan kalan derslerini almak zorunda oldukları için İşyeri Eğitimi ve Uygulaması dersini benzer durumun söz konusu olmaması koşuluyla bir sonraki dönem alabilirler. Uzaktan eğitimle verilen dersler ile devam zorunluluğu olmayan derslerden kalmış öğrenciler ise kredilerinin yetmesi halinde İşyeri Eğitimi ve Uygulaması dersini alabilirler.