2021-2022 YAZ DÖNEMİNDE STAJ DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
2021-2022 yaz döneminde Endüstri Stajı I (MMT399, RAY399, OMT399), Endüstri Stajı II (MMT459, RAY497, OMT497), Industrial Practice I (MEE399, REN399) ve Industrial Practice II (MEE459, REN497) derslerini alan ve defterlerini teslim edecek olan öğrencilerin, 1- 9 Eylül 2022 tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında Arş. Gör. Mutlucan BAYAT’ın odasında (Makine Mühendisliği bölümü 202 nolu oda) mülakat için hazır bir şekilde beklemeleri gerekmektedir. Mülakatta başarısız olan öğrencilerimiz 2. mülakata alınacak olup, tekrar başarısız oldukları taktirde stajları başarısız sayılacaktır.

Defterlerin dijital kopyaları ise (imzalı veya imzasız) PDF halinde makinemuhstaj@karabuk.edu.tr adresine gönderilecektir. PDF formatı güncel Word dosyasının farklı kaydet seçeneği kullanılarak oluşturulmalı ve dosya içerisindeki bilgilerin seçilebilir olduğuna dikkat edilmelidir. Defterlerin taratılarak JPEG formatından PDF formatına dönüştürülerek gönderilen dosyalar KABUL EDİLMEYECEKTİR. Maillerin metin bölümüne aşağıdaki tablo doldurup eklenmelidir. Defterlerini belirtilen tarihe kadar ulaştırmayan öğrencilerin staj notları başarısız olarak girilecektir.
 

 
Öğrenci No  
Adı Soyadı  
Bölümü  
Öğrenim Türü (I. veya II Öğretim)  
Staj Türü (İmalat veya Yönetim Stajı)  
 
 

Not 1: Defterlerin mutlaka ciltlenmiş olması gerekmektedir. Spiralli veya dosya içinde sunulan staj defterleri kabul edilmeyecektir.

Not 2: Staj sicil fişleri ağzı kapalı ve mühürlü bir zarf içinde teslim edilmelidir. Mühürsüz ve ağzı açık olan zarflar kesinlikle kabul edilmeyecektir.
 

İletişim :  Arş. Gör. Mutlucan BAYAT
E mail : mutlucanbayat@karabuk.edu.tr