AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLER İÇİN İKİNCİ EK SINAV PROGRAMI
Azami süreleri dolan öğrencilerimiz için ikinci ek sınav programı aşağıdadır. Sınavlar Fakültede yüz yüze yapılacaktır. Sınavınızın tarihine ve saatine programdan ulaşabilirsiniz.

NOT: Programda geçmiş olduğunuz dersler bulunmamaktadır. Birinci ek sınav sonucunda başarısız olduğunuz dersler üzerinden ikinci ek sınav programı hazırlanmıştır. Fakat programın hazırlandığı tarih itibari ile sonuçlandırılmamış olan sınavlarınız bulunduğundan dolayı sınavlar dersin sorumlusu tarafından sonuçlandırıldığında başarılı olarak görünüyorsanız eğer programda yazan sınava girmemeniz gerekmektedir.

İkinci ek sınavlar sonucunda tüm dersler dahil olacak şekilde ders sayısı 5 ve daha aza indirebilen öğrencilerimize 3 dönem ders alma hakkı verilecektir. İkinci ek sınavlar sonucunda 6 ve üzeri dersi kalan (Staj, Proje ve tez dersleri dahil) öğrencilerimizin ilişiği kesilir.

Aşağıdaki sınav programında ders saati, tarihi ve dersliği bilgilerinde BÖLÜM BAŞKANLIĞI yazan dersler için öğrencilerimizin Bölüm Başkanlığına gelmeleri gerekmektedir. Sınavlarının nasıl yapılacağını öğrenmeleri için bu durum önem arz etmektedir.

Azami Süreler ile ilgili yönergeyi 
dikkatlice inceleyiniz.

NOT: Google Chrome ile indirme linklerine ulaşamayanların farklı bir tarayıcı kullanarak linklere erişmesi tavsiye olunur.