2022-2023 Güz Vize Tarihleri Hk.
2022-2023 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINIFLI SINAV PROGRAMI HAKKINDA

2022-2023 Güz Dönemi sınıflı sınav programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Sınav programınızda yapılan güncellemeler için bölüm web sayfanızdaki duyuruları ve OBS sistemini günlük takip ediniz. Sınav programında dersinizin sınav tarihi, saati, sınav türü ve sınıfı yazmaktadır. Sınav programında derslerinizi bulabilmeniz için ders kodu adlı sütundan dersinizin kodunu filtreleyebilirsiniz. Lütfen dersinizin adına ve öğretim elemanına dikkat ediniz.

Tüm sınavlar yüz yüze ve gözetimli olarak fakültemizde yapılacaktır.

Öğrencilerimiz çoktan seçmeli (test) ve klasik olarak iki farklı sınav yönteminde sınavlarını olacaktır. Çoktan seçmeli sınavlar sinav.karabuk.edu.tr (UNİKA uygulaması) üzerinden gözetimli olarak fakültemizde gerçekleştirilecektir. Sınav programında sınav türü ödev/proje veya diğer olarak belirtilmiş olan dersler için dersin sorumlusu olan öğretim üyesi ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Öğrencilerimizin bir kısmının Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından gönderilen formu doldurarak üniversitemizden gönderilen SMS'leri almamayı tercih ettiği öğrenilmiştir. Öğrencilerin bu tercihleri nedeniyle test olan sınavları için gönderilen SMS'ler öğrencilere ulaşmamaktadır. Mevcut durumda öğrenci tercihlerinden kaynaklanan bu durum sonucunda oluşabilecek mağduriyetlerden üniversitemiz kesinlikle sorumlu değildir. Öğrencilerimiz SMS tercihlerini üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile iletişime geçerek değiştirebilirler.

Tüm öğrencilerimizin OBS üzerindeki telefon numarası ve mail adreslerini güncellemesi ve aktif olarak takip etmesi önem arz etmektedir.

Çoktan seçmeli (test) sınavlar, (sinav.karabuk.edu.tr veya UNİKA uygulaması) için kullanıcı adınız: öğrenci numaranız Şifreniz: T.C. Kimlik numaranızdır.
  
Sınav başlamadan 10 dakika önce öğrencilerin sınıflarda hazır bulunmanız gerekmektedir. Kendinizi ve sınav envanterlerinizi buna göre ayarlayınız. Sınav, (sinav.karabuk.edu.tr veya UNİKA uygulaması) her öğrencinin sınav saatinde aktif olacaktır. Dolayısıyla sınav saatinizden önce sınava erişmeniz söz konusu değildir. Sınav saatinden önce sınava girmeye çalışıp hata mesajı almanız doğal bir durumdur. Test sınavları ile ilgili diğer hususları https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/ adresinden okuyunuz.

UNİKA üzerinden yapılacak test sınavları belirtilen sınav salonlarında ve gözetimli olarak gerçekleştirilecektir. Öğrenciler test sınavlarına mobil cihazlarından (Bilgisayar, cep telefonu vb.) erişebileceklerdir. Yanınızda getirmiş olduğunuz mobil cihazının pil durumu ve internet bağlantılarını sınavdan önce kontrol etmeyi unutmayınız.
NOT: AIT181, HST181, TUR181, TRK181, YDL183 ve FOL183 kodlu derslerin tarih saat ve sınıf bilgilerine aşağıdaki sınav programı linkinden ulaşabilirsiniz.

NOT: Google Chrome ile indirme linklerine ulaşamayanların farklı bir tarayıcı kullanarak linklere erişmesi tavsiye olunur.

 
2022-2023 Güz Dönemi EEM Vize Sınıflı Sınav Programı

NOT: Vize sınav programlarında (muhtemel sınav çakışmalarından dolayı) değişiklik olabileceğinden sınav tarihlerinin güncel haline sınavlar başlamadan bir gün önce mutlaka tekrar bakınız. Ayrıca fakülte ve bölüm sayfanızdaki duyuruları mutlaka günlük takip ediniz.