2022-2023 GÜZ DÖNEMİNDE STAJ DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
2022-2023 Güz döneminde staj dersini alan öğrencilerin, staj defterlerini 28.11.2022-16.12.2021 tarihleri arasında ve mesai saatleri içerisinde ilgili staj işlemlerinden sorumlu öğretim elemanına teslim etmeleri gerekmektedir. Defterlerini belirtilen tarihler arasında teslim etmeyen öğrencilerin stajları geçersiz sayılacaktır. Ayrıca staj defterini teslim edecek öğrencilerin aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.
 
1.     Staj defterleri öncelikle şekil olarak incelenecek daha sonra içerik esasına uygun olarak mülakat yapılacaktır. Bu nedenle, daha önce bölümümüz web sitesinde duyurulan formata ve/veya yazım kurallarına aykırı yazılmış olan defterler mülakata alınmayacaktır.

2.     İnternet kaynaklı kopyala-yapıştır yapılarak yazılmış (copy-paste) defterler kesinlikle mülakata alınmayacak ve sınav notu başarısız olarak sisteme girilecektir.

3.     Defterlerin mutlaka ciltlenmiş olması gerekmektedir. Spiralli veya dosya içinde sunulan staj defterleri KABUL EDİLMEYECEKTİR.

4.     Staj sicil fişleri ağzı kapalı ve mühürlü bir zarf içinde teslim edilmelidir. Mühürsüz ve ağzı açık olan zarflar kesinlikle KABUL EDİLMEYECEKTİR.

5.     Gerek şekil gerek içerik açısından problemli defterler için ek süre verilecek, staj son teslim tarihine kadar ilgili düzeltmeleri yerine getirmeyen öğrencilerin stajları başarısız sayılacaktır.

6.     Defterlerin dijital kopyaları (imzasız) PDF formatında makinemuhstaj@karabuk.edu.tr  adresine gönderilecektir. PDF formatı güncel Word dosyasının farklı kaydet seçeneği kullanılarak oluşturulacak, taratılmış defterler veya JPEG formatından PDF formatına dönüştürülerek gönderilen dosyalar KABUL EDİLMEYECEKTİR.

7.     Staj defterini PDF formatında gönderirken mailin metin bölümüne aşağıdaki tablo doldurulup eklenmelidir.
 
Öğrenci No  
Adı Soyadı  
Bölümü  
Öğretim Türü (I. veya II. Öğretim)  
Staj Türü (İmalat veya Yönetim Stajı)  
 
BÖLÜM STAJ SORUMLUSU:

Arş. Gör. Dr. Mutlucan BAYAT (Ofis No: 224)
E-posta: mutlucanbayat@karabuk.edu.tr

Ders Programı:

Salı: 13:00-15:20
Çarşamba: 12:10-14:30
Perşembe: 08:50-11:10