2023 STAJ BAŞVURU SÜRECİ HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME
2022 - 2023 Akademik Yılı Bahar dönemi uzaktan eğitim ile sürdürüldüğü için staj yönetmeliğinde yapılan son değişiklikler ile öğrencilerimize bu bahar dönemi içinde staj yapma hakkı tanınmaktadır. Staj ile ilgili temel sorularınıza cevap bulabilmek için lütfen öncelikle 2022 Bahar döneminde online olarak gerçekleştirilen staj bilgilendirme toplantısının kayıt videosunu izleyinizVideo içeriğinde belirtilen tarihler güncel değildir dikkate almayınız.

Öğrencilerimizin staj evraklarını (Staj Başvuru Online Formu PDF çıktısı ve doldurulmuş, kaşelenmiş, imzalanmış Ek-2 belgesinin taratılmış hali) bölüm sekreterliğine posta yolu ile değil aşağıda belirtilen e-posta adreslerine göndermeleri gerekmektedir. Staj için istenilen evrakların asılları şimdilik staj komisyonu tarafından talep edilmemektedir. Eğer evrak asılları talep edilecek olursa ikinci bir duyuru ile öğrenciler bilgilendirileceklerdir.
 
Üretim Stajı yapacak olan öğrenciler evraklarını kbuend315@gmail.com e-posta adresine, Yönetim Stajı yapacak olan öğrenciler ise evraklarını kbuend405@gmail.com e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen ilgili e-posta adresleri dışında başka bir e-posta adresine gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır. Bağlantısı verilen toplantı linkini izledikten sonra diğer özel sorularınızdan üretim stajı ile alakalı olanları Arş. Gör. Muammer Dolmacı'ya, yönetim stajı ile alakalı olanları ise Arş. Gör. Muhammed Zahid Koç'a e-posta yolu ile sorabilirsiniz.
 
Yönetim stajı yapacak öğrencilerin mutlaka endüstri mühendisi istihdam eden firmalar ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. DEKANLIKTAN GELEN TALİMAT ÜZERE UZAKTAN (ONLINE) STAJ YAPMA TALEPLERİ KESİNLİKLE REDDEDİLECEKTİR. LÜTFEN BU YÖNDE BÖLÜMÜMÜZDEN TALEPTE BULUNMAYINIZ.
 
Staj Başvuru Online Formu bölümümüz facebook sayfasında resimlerle anlatılan talimatlara göre doldurulmalı ve kaydedilmelidir. Eksik ve hatalar yüzünden formun tekrar doldurulması problem teşkil etmemektedir.
 
Staj başvuruları için gereken Ek-1,  Ek-2 ve staj sözleşmesi belgelerine için tıklayınız. Staj Başvuru Online Formuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Ek-1 belgesi güvenli elektronik imzalı olduğu için belgede ıslak imza olmasına gerek bulunmamaktadır. İndirdiğiniz belgedeki ilgili boşlukları doldurarak başvuru yapılacak firmaya teslim edebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak stajyerlere ücret ödeyen firmalarla yapılması gereken staj sözleşmesinde imzalanması gereken yerler dekanlık tarafından doldurulacaktır.
 
Staj Başvuru Online Formu