2022-2023 Bahar Yarıyılı Mekatronik Mühendisliği Lisansüstü Final Sınav Programı
2022-2023 Bahar dönemi Final sınavları uzaktan ve online olarak yapılacaktır. Final sınav programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Sınav programınızda yapılan güncellemeler için bölüm web sayfanızdaki duyuruları ve OBS'yi günlük takip ediniz. Sınav programından; dersinizin sınav tarihi, saati ve sınavınızı gerçekleştireceğiniz adresi kontrol edip sınav tarih ve saatinde o adresten sınavınızı gerçekleştirmeniz kendi sorumluluğunuzdadır.

Klasik sınavlar oys.karabuk.edu.tr üzerinden gerçekleştirilecektir. Sınav programında sınav türü kısmında DİĞER diye belirtilmiş olan dersler ile Seminer, Tez ve Uzmanlık Alanı dersleriniz için dersin sorumlusu olan öğretim üyesi ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimizin OBS üzerindeki telefon numarası ve mail adreslerini güncellemesi ve aktif olarak takip etmesi önem arz etmektedir.

Klasik sınavlar, (https://oys.karabuk.edu.tr) için kullanıcı adınız: ögrencino@ogrenci.karabuk.edu.tr Şifreniz: T.C. Kimlik no ilk beş hane Kbu* şeklindedir. (Örnek; Kullanıcı adı: 2023001122@ogrenci.karabuk.edu.tr Parola: 12345Kbu*) Sınavlar başlamadan 2 gün önce Oys'ye giriş yapınız. Kullanıcı bilgilerinizi ve derslerinizi kontrol ediniz. Klasik sınavlar ile ilgili diğer önemli hususları mutlaka https://kbuzem.karabuk.edu.tr/ adresinden okuyunuz. Ayrıca bu adresi sınav haftası boyunca kesinlikle takip etmeyi unutmayınız.

Sınav Programına ulaşmak için tıklayınız.

NOT: Final sınav programlarında (muhtemel sınav çakışmalarından dolayı) değişiklik olabileceğinden sınav tarihlerinin güncel haline sınavlar başlamadan bir gün önce mutlaka tekrar bakınız. Ayrıca fakülte ve bölüm sayfanızdaki duyuruları mutlaka günlük takip ediniz.