SAP Erasmus+ BIP Eğitimi Çağrısı
Erasmus+ BIP (Blended Intensive Programme) kapsamında Romanya’nın Reșița Şehrindeki Babeș-Bolyai University tarafından düzenlenecek olan International Summer School Signal Acquisition and Processing (SAP) programına okulumuzdan belirli bir kontenjan dahilinde öğrenci gönderilmesi planlanmaktadır. Başvuru yapan öğrencilerimizde aranacak şart ve ek puan getirisi bulunan kriterler aşağıda yer almaktadır.

Başvurular 02.06.2023 Salı günü saat 17:30’a kadar açık tutulacaktır. İngilizce Dil Yeterlik sınavı 08.06.2023 Perşembe günü yapılacak olup sınav yeri ve saati bir gün öncesinde adaylara e-posta yoluyla duyurulacaktır.

Başvuru Yapanlarda Aranacak Gerek Şartlar:

  1. Başvuru yapan adayların Karabük Üniversitesi lisans, yüksek lisans ya da doktora programlarından herhangi birinde aktif öğrenci olmak. (E-devlet üzerinden alınan öğrenci belgeleri kabul edilmektedir.)
  2. Başvuru yapan adayların aktif öğrenci olarak bulunduğu programda GANO’larının 2,50 ya da üzerinde olması. (E-devlet ya da OBS üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)
  3. İlk iki maddeyi sağlayarak yapılacak olan İngilizce Dil Yeterlik sınavına giren adayların, bu sınavdan 60 ya da üzerinde puan almaları.

İngilizce Sınav Puanına Ek Puan Getirisi Olan Kriterler:

  1. TEKNOFEST 2023 yarışmalarına herhangi bir kategoride katılmış/katılıyor olmak. (10 puan) (KYS sisteminden alınmış çıktılar kabul edilecektir.)
  2. TEKNOFEST 2023 yarışmalarında danışmanlık yapmış olmak. (10 puan) (Resmi yazı vb. evraklar kabul edilecektir.)

SAP Erasmus+ BIP Başvuru Formu için tıklayınız.