Zorunlu Staj Hakkında
   Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü müfredatında zorunlu stajı bulunan ve stajını yaz dönemi içerisinde yapmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine!
   
   Staj süreci ve yapılması gerekenlerle ilgili akış şeması için tıklayınız.

   Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin uyması gereken kurallar ve şartlar aşağıda verilmiştir.
  • Öğrencilerin stajlarını yapabilmeleri için en az 3. sınıfa geçmiş olmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerin staj başvurusu için planladıkları tarihler dönem içerisinde devam zorunluluğu olan dersleri ve sınavları ile çakışamaz. Bu sebeple final sınavları sonrasına denk gelen yaz döneminde stajlarını yapmaları gerekmektedir.
  •  Stajlarını yaz dönemi içerisinde yapan öğrencilerin stajlarını müfredatlarına saydırabilmeleri için takip eden Güz döneminde staj dersini (Endüstri Stajı 1 ya da 2, Industrial Practice 1 ya da 2) almaları gerekmektedir.
  • Staj defterleri ve staj sicil fişleri belirtilen formatlarda teslim edilmelidir. Staj defteri formatı için tıklayınız. Ayrıca staj sicil fişleri teslim edilirken ağzı kapalı zarf içerisinde ve zarf ağzında imza, kaşe ya da mühür içermelidir. 

   Firmanın talebi doğrultusunda öğrencilerden istenen Staj Zorunluluk belgesi için tıklayınız (İMZALI). (Üstte yer alan iki kısım staj Zorunluluk belgesini içermektedir.)

   Firmadan kabul alan adaylar için sigorta başvuru formu için tıklayınız. FORMA ERİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ. Bu forma 'Staj Zorunluluk Belgesi'nin onay aldığınız şirket tarafından imzalı halini taratarak PDF formatında yüklemeniz gerekmektedir. Evraklar elden teslim alınmayacaktır.

   NOT: Staj hakkında sıkça sorulan sorular için tıklayınız.