2021-2022 Güz Dönemi Vize Mazeret Sınavları Hakkında
Karabük Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 23. maddesi "(6) Her ders için en az bir ara sınav yapılır. 27 nci maddeye göre ilgili yönetim kurulu kararı ile kabul edilen mazereti nedeniyle ara sınava giremeyen öğrenciler için Dekanlık/Müdürlük tarafından belirlenen ve ilan edilen tarihlerde mazeret sınavı yapılır. Bunların dışında çift anadal ve yan dal yapan öğrenciler ile Üniversitede aynı anda ön lisans, lisans okuyan öğrencilerin ara sınav tarihlerinin çakışması durumunda da mazeret sınavı yapılır. Bu durumda olan öğrencilerin mazereti dolayısıyla giremediği sınav tarihinden itibaren en geç üç iş günü içerisinde ilgili Bölüm Başkanlığına başvuru yapması gerekir. " hükmü uyarınca 2021-2022 Güz döneminde yapılan Mühendislik Fakültesi Vize sınavlarında rapor, vefat, karantina gibi mücbir sebeplerden dolayı sınavlara katılamayan öğrencilerimizin sınavı müteakip 3 iş günü içerisinde Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşlerine dilekçe ve durumlarını gösterir resmi raporla müracaat etmeleri gerekmektedir. Karantinalarından dolayı dilekçelerini ve raporlarını elden teslim edemeyen öğrenciler dersi aldıkları bölümün sekreterliklerine sınavı müteakip 3 iş günü içerisinde karantinada olduklarını gösterir rapor belgelerini ve dilekçelerini(imzalayıp ve taratarak) mail yoluyla muhendislik@karabuk.edu.tr adresine ulaştırmaları gerekmektedir. 
 
Dilekçe:https://docs.google.com/document/d/1aHIwHxZcj-aF4z_BVB8laeaa9Y9qsxNq/edit?usp=sharing&ouid=107469707714183303579&rtpof=true&sd=true

Ayrıca UNİKA üzerinden yapılan sınavlarda ortaya çıkan problemler sınav esnasında giderilemezse gözetmen tarafından kayıt altına alınması talep edilmelidir. Haricen uzaktan eğitim sürecindeki gibi internet üzerinden sorun bildirim formu açılmayacaktır.  Ayrıca 14/11/2021 saat 17:00'de sınavı yapılan MAT181 Matematik 1 dersi ile ilgili açıklama en kısa zamanda ilan edilecektir.