2019-2020 Bahar Dönemi Vize Sınav Programı

2019-2020 Bahar Dönemi vize (ara sınav) sınav programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Derslerinizi kolay bir şekilde bulmanız için makro içeren Excel dosyasına sınav tarihini öğrenmek istediğiniz dersin ders kodunu girerek ara butonuna basıp dersleri listeleyebilir ve bu şekilde derslerinize kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Telefondan veya makro içermeyen bir Excel formatından açmanız için diğer Exceli kullanıp manuel bir şekilde dersinize erişebilirsiniz.


Öğrencilerimiz çoktan seçmeli ve klasik olarak iki farklı sınav yönteminde sınavlarını olacaktır. Çoktan seçmeli sınavlar sinav.karabuk.edu.tr adresinden klasik sınavlar ise lms.karabuk.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir. Sınav programımızda derslikler bölümünde dersin türüne göre gerekli olan adres yazmaktadır ve direk Excel dosyası üzerinden tıklayarak bu adreslere erişebilirsiniz. Sınav programından ÖDEV ve DİĞER diye belirtilmiş olan dersler için dersin sorumlusu olan öğretim üyesi ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. ÖDEV ve DİĞER diye belirtilmiş olan dersler dersin sorumlusu olan öğretim üyemiz gözetiminde gerçekleştirilecektir.


Çoktan seçmeli sınavlar (sinav.karabuk.edu.tr) için Kullanıcı Adınız: Öğrenci Numaranız Şifreniz: T.C. Kimlik Numaranızdır. Sınava en fazla 15 dakika geç girebilirsiniz. Sistem 15 dakikadan sonra girmeye çalışanı sınava almamaktadır. Kendinizi ve sınav envanterlerinizi buna göre ayarlayınız.


Klasik sınavlar (lms.karabuk.edu.tr) için Kullanıcı Adınız: T.C. Kimlik Numaranız Şifreniz: T.C. Kimlik Numaranızdır. Klasik sınavlar ile ilgili diğer önemli hususları mutlaka kbuzem.karabuk.edu.tr/sinav.html adresinden okuyunuz ve ayrıca bu adresi sınav haftası boyunca kesinlikle takip etmeyi unutmayınız.


2019-2020 Bahar Dönemi Vize Sınav Programı (Makro içeren Excel.)

2019-2020 Bahar Dönemi Vize Sınav Programı


NOT:

Vize sınav programlarında (muhtemel sınav çakışmalarından dolayı) değişiklik olabileceğinden sınav tarihlerinin güncel haline sınavlar başlamadan bir gün önce mutlaka tekrar bakınız.