7+1 İŞ YERİ EĞİTİMİ ve UYGULAMASI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
Devam zorunluluğu olduğu halde İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması dersini almak isteyen öğrencilerimizin taleplerin üzerine Dekanlığımızca, üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına örgün ve 2.öğretim için devam zorunluluğu olan derslerle birlikte İş Yeri Eğitimi ve Uygulamasının yapılıp yapılamayacağı sorulmuştur.

Gelen yazılı cevapta, KBÜ Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 22.Maddesi 2.Bendine ve KBÜ Mühendislik Fakültesi İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması Yönergesinin 11.Maddesi 2.Bendine göre devam zorunluluğu olan dersler ile İş Yeri Eğitimi ve Uygulamasının birlikte yapılamayacağı bilgisi sunulmuştur.

“Bu bilgilere göre alt sınıflardan devam zorunluluğu gerektiren dersler alınmadan, 4. Sınıf dersi alınamadığı için (2. Öğretim öğrencileri dahil) bu durumda olan öğrenciler işyeri eğitimi ve uygulaması dersini alamayacaklardır.”

NOT: Fakültemiz ve Bölümümüze İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması için kontenjan veren firmalarda staj yapacak olan öğrencilerin firmalar ile bölüm komisyonunun bilgisi olmadan iletişime geçmeleri (evrak imzalatma, staja başlama vb. durumlar için) başvuru ve kabul sürecinde aksaklıklar meydana getirmektedir. Bu gibi durumların yaşanmaması için bölüm koordinatörleri üzerinden firma ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

İnşaat Mühendisliği Bölümü İş Yeri Eğitimi Komisyonu
Unvanı Adı Soyadı E-posta Adresi Görevi
Prof.Dr. Şenol GÜRSOY sgursoy@karabuk.edu.tr Başkan
Dr.Öğr.Üyesi Zehra Şule GARİP zsulegarip@karabuk.edu.tr Üye
Dr.Öğr.Üyesi Fatih SAKA sakafatih@karabuk.edu.tr Üye
Dr.Öğr.Üyesi Özlem BATTAL ŞAL ozlembattal@karabuk.edu.tr Üye
Arş.Gör. Hatice Betül UMARUSMAN betulumarusman@karabuk.edu.tr Üye
Arş.Gör. Selman KAHRAMAN selmankahraman@karabuk.edu.tr Üye
Bilgisayar İşletmeni Hüseyin IRMAK huseyinirmak@karabuk.edu.tr Bölüm Sekreteri