2023-2024 Bahar Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Bilgilendirmesi

“Uygulamalı Eğitim Başvuru ve Kabul Belgesi” ile “İşletmede Mesleki Eğitim Sözleşmesi”, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisans Akademik Takviminde belirtilen ders başlangıcından en geç 15 gün öncesinde Bölüm Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir (Son Tarih: 29 Ocak 2023 Pazartesi). İşletmede Mesleki Eğitim evrakları, kargo/posta yolu ile kesinlikle gönderilmemelidir.


  • İşletmede Mesleki Eğitim dersini almak zorunlu değildir. Bu dersi, isteyen öğrencilerimiz sadece bir dönemde alabilir ya da istemeyen öğrencilerimiz hiç almaz.
  • Öğrenciler uygulamalarına Bölüm Uygulamalı Eğitimler Komisyonundan onay aldıktan sonra başlayabilirler. Komisyonunun onayı olmadan başlanan İşletmede Mesleki Eğitimler geçerli değildir.

Bölüm Uygulamalı Eğitimler Komisyonuna ibraz edilmesi için “Uygulamalı Eğitim Başvuru ve Kabul Belgesi” ile “İşletmede Mesleki Eğitim Sözleşmesi” en geç 29 Ocak 2023 Pazartesi gününe kadar Bölüm Sekreterliğine teslim edilmelidir.


Biyomedikal Mühendisliği İşletmede Mesleki Eğitim Evraklarına ulaşmak için tıklayınız.


NOT:

Alttan devam zorunluluğu bulunan dersleri olan son sınıf öğrencileri, bu derslerini İşletmede Mesleki Eğitim dersi ile birlikte alamazlar. Bu öğrenciler yönetmelik gereği öncelikli olarak alttan kalan derslerini almak zorunda oldukları için İşletmede Mesleki Eğitim dersini benzer durumun söz konusu olmaması koşuluyla bir sonraki yarıyıl alabilirler. Devam zorunluluğu olmayan derslerden kalmış öğrenciler ise kredilerinin yetmesi halinde İşletmede Mesleki Eğitim dersini alabilirler.