2023-2024 Güz Dönemi 50 AKTS Başvuruları Hk.
İlan edilen 50 AKTS başvuru formu Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği öğrencilerine yöneliktir.
Form 1 kere doldurmaya izin vermektedir. Bu sebeple formu ders kayıt işlemleri esnasında doldurunuz.
Başvuru yapmadan önce daha önce başarısız olduğunuz ve hiç almadığınız derslerin AKTS hesabını yapınız. Güz (1.3.5.7. dönemlerde) ve bahar (2.4.6.8. dönemlerde) toplam maksimum 50 - 50 AKTS olması gerekmektedir.
Örneğin: Güz dönemlerinde 48, bahar dönemlerinde 51 akts dersiniz varsa 50 akts başvurunuz olumsuz olarak sonuçlanır. Güz dönemlerinde 51, bahar dönemlerinde 48 akts dersiniz varsa yine olumsuz olarak sonuçlanır.
Obs üzerinde ders seçimi yaptıktan sonra krediniz yetmediğinden dolayı alamadığınız dersleri bu forma yazınız.
NOT: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan gelen yazıya göre, devam zorunluluğu olan derslerin programlarında çakışma olması durumunda öğrencilerin 50 AKTS ders almasına izin verilmemesi gerektiği belirtilmiştir. Fazla AKTS başvurunuzu aldığınız ve alacağınız derslerin programına göre gerçekleştiriniz.
Formu doldurmadan önce dikkatli bir şekilde okuyunuz.
Bu form 28 Eylül 2023 saat 17.30'da kapatılacaktır.
50 AKTS başvuru formu için tıklayınız.