Sınavlarınızın, klasik sınav veya proje/ödev vd. sınav yöntemlerinden hangisi ile yapılacağını öğrenmek için hocanız ile sınavdan önce mutlaka iletişime geçiniz.
Sınav programınızda yapılan güncellemeler için bölüm web sayfanızdaki duyuruları ve OBS sistemini günlük takip ediniz.
Sınav programı için tıklayınız.
Önemli!
Mekatronik Mühendisliği Anabilim Dalımızda Yüksek Lisans veya Doktora yapan ve Seminer dersini alan öğrencilerimiz seminer sunumlarını danışman hocaları ile görüşerek 5 Ocak 2026 Pazartesi günü saat 10.00'da Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği 314 nolu toplantı salonunda yapabilirler.
Not: Seminer sunumlarınızı on-line veya yüz yüze yapabilirisniz. Sunum içeriği ve şekli ile ilgili danışman hocanız ile görüşünüz.
Seminer sonunda UNİKA-FRM-0087 Lisansüstü Seminer Dersi Uygulama Formu Anabilim dalı başkanlığına teslim edilmelidir.