2023 -Yaz Dönemi Stajları Hakkında Duyuru

2023 -Yaz Dönemi Stajları Hakkındadır 



1-Yaz okulundan ders almayacak öğrenciler ders dönemleri ve bütünleme sınav haftası ile çakışmayacak şekilde yaz dönemi boyunca staj yapabilirler. Yaz okulu akademik takvimi henüz açıklanmamıştır.
2-Staj ile ilgili evraklar bölüm web sayfamızda mevcuttur.
3-EK2 belgesi stajınız başlamadan en az 15 gün önce syasin@karabuk.edu.tr adresine mail atılmalı ve uygundur cevabı beklenmelidir (firma ve tarihler kontrol edilecektir).
4-Öğrencilerin Stajlarını Karabük Üniversitesi Fakülteleri ve Yüksekokullar Staj Uygulama Yönergesi doğrultusunda yapmaları gerekmektedir.
5- Sigorta giriş işlemleri yapılan öğrenciler; staj tarihlerinde değişiklik veya staj iptali durumunda ilgili firmadan iptal, tarih değişikliği nedenini gösterir belgeleri dilekçe ile birlikte bölümümüz sekreterliğine teslim etmelidirler.
6- Resmi tatillerde ve Pazar günleri staj yapılamayacağı için öğrenciler beyan ettikleri tarihleri önceden kontrol etmelidirler.
7- İki farklı staj yapan öğrencilerin staj başlangıç ve bitiş tarihlerinin çakışmaması ve arada en az 10 günlük süre olması gerekmektedir.
8-Ek2 teslim edildikten sonra  e-devlet üzerinden 4a işe giriş çıkış bildirgesinin staj tarihleri başlamadan önceki Cuma günü akşamında kontrolü yapılmalı eğer ulaşılamıyor ise syasin@karabuk.edu.tr adresine mail atılmalı ve staja başlanmamalıdır.
9-Staj defteri bilgisayar ile yazılmalıdır.   
10- Takip eden güz döneminde staj dersi alınabiliyor ise staj yapılmalıdır.