2023-2024 Bahar Döneminde Akademik Dönem İçerisinde Staj Yapacak Öğrenciler Hk.
2023-2024 Bahar döneminde akademik dönem içinde staj yapacak öğrencilerimizin dikkatine!
Formu doldurmadan önce tüm bilgileri dikkatli bir şekilde okuyunuz.

Akademik dönem içerisinde staj yapabilmeniz için bahar döneminde devam zorunluluğu olan başka dersinizin olmaması gerekmektedir. Bu durumdan sadece 4. sınıftaki ve uzatma senesindeki öğrenciler yararlanabilir.
 
Staj dersi güz dönemi müfredatındadır.
 
Bahar döneminde devam zorunluluğu olan dersiniz varsa  akademik dönem içerisinde staj yapamazsınız.
 
Devam zorunluğu olmayan(alttan/ FF,FD,DD) dersleri ile birlikte staj dersi bulunan 4. sınıf ve uzatma durumunda  olup da staj yapacak öğrencilerimizin, staj tarihleri 2023 - 2024 Bahar döneminde vize  tarihlerine ve resmi tatillere denk gelmemesi gerekmektedir. Staj tarihleri sınav takvimi ile çakışması durumunda stajınız onaylanmayacaktır.
 
  1. Vize tarihleri: 15 - 21 Nisan 2024 bu tarihlere staj yazmayınız.
  2. Dönem içerisinde staj yapanların Staj bitiş tarihi en geç 31 Mayıs 2024 tarihine kadar olabilir. 1 Haziran 2024'ten sonra stajı bitenlerin staj defteri değerlendirilmeyecektir.
  3. Dönem içerisinde staj yapanların staj defteri son teslim tarihi 15 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir. 
  4. Bu form 28 Nisan 2024'te  kapatılacaktır.
 
Bu şartlara uyan akademik dönem içerisinde staj yapacak öğrencilerimiz Ek-2 (Staj İş yeri Kabul) belgelerini Staja başlamadan 15 gün önce bu forma ( https://forms.gle/V6iJU7ZXGtyNpmbk6 ) yükleyerek danışmanlarına mail ile bilgi vermeleri gerekmektedir. Stajla ilgili tüm bilgi ve belgeler bölüm web sayfasında mevcuttur. https://muh.karabuk.edu.tr/icerikGoster.aspx?K=S&id=210&BA=mekatronik
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Bir Staj 20 iş günüdür.
Staj yapacağınız firma tarafından onaylanmış(imzalı ve kaşeli) Başvuru ve kabul belgesini yükleyiniz. Staj tarihleri belirlenirken pazar günleri ve resmi tatiller hesaba katılmaz (Resmi tatilleri ve Pazar gününü Staja dahil etmeyiniz.) Yarım gün olan resmi tatiller staja dahil edilir. Staj yapacağınız firma Cumartesi günleri çalışıyorsa bu durumu  Başvuru ve kabul belgesinde belirtip 20 iş gününe dahil ediniz. Resmi tatil Cumartesi gününe denk geliyorsa Cumartesi gününü staja dahil etmeyiniz.
 
Ek-2 belgesinin kabul edilebilmesi için;
* Staj başlangıç tarihinden en geç 15 gün öncesinde teslim edilmeli,
* Danışmana  Başvuru ve kabul belgesini yüklediğine dair bilgi verilmeli,
*  Başvuru ve kabul  belgesinde imza ve kaşe olmalı,
* Yurt dışında staj yapacaklar  Başvuru ve kabul belgesinin 7.maddesine; çalışma günlerini varsa staj tarihleri arasında resmi tatilleri ve sigortalarının firma tarafından yapılacağı belirtilmesi gerekmektedir.