2023-2024 Yaz Okulu Ders Açılması İçin Ön Talep Toplama Formu

2023-2024 Yaz Okulunda açılması planlanan Fakültemiz derslerinin belirlenebilmesi amacıyla yaz okulunda açılması istenen dersler hakkında ön talep toplama formu oluşturulmuştur. Yaz okuluna katılmak isteyen öğrencilerimizin açılmasını istedikleri dersler için aşağıda bağlantısı verilen ön talep formunu doldurması gerekmektedir.


Formu doldurabilmek için öğrencilerimizin ogrencino@ogrenci.karabuk.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adresleri ile giriş yapmaları gerekmektedir.


Mühendislik Fakültesi 2023-2024 Yaz Okulu Açılması İstenen Dersler İçin Talep Toplama Formuna ulaşmak için tıklayınız.


2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Mühendislik Fakültesinde Açılması İstenen Dersler İçin Ön Talep Toplama Formunu en geç 26.05.2024 Pazar gün bitimine kadar doldurabilirsiniz.


NOT:

Tüm dersler yüz yüze eğitimle işleneceği için gelecek yıl "İşletmede Mesleki Eğitim" yapmak isteyen öğrencilerimizin müfredatlarında yer alan ön koşullara (başarılı olunması gereken derslere) dikkat ederek ilgili yarıyıllardaki daha önce hiç almadığı ya da devamsızlıktan/nottan kaldığı alt sınıf derslerini yaz okulunda tamamlaması gerekmektedir.