2021-2022 Bahar Dönemi Final Sınavları Hakkında

2021-2022 Bahar Dönemi final sınav programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Sınav programında derslerinizi bulabilmeniz için ders kodu adlı sütundan dersinizin kodunu filtreleyerek dersinizin adına ve dersinizin öğretim elemanına dikkat etmeniz gerekmektedir. Sınav programınızda yapılan derslik bilgisi güncellemelerini takip edebilmek için fakültemiz ve bölümlerimizin internet sayfasındaki duyuruları günlük takip ediniz.


Öğrencilerimiz test (çoktan seçmeli) ve yazılı (klasik) olarak iki farklı sınav yönteminde sınavlarını olacaktır. Test sınavları sinav.karabuk.edu.tr adresinden gözetimli olarak fakültemizde gerçekleştirilecektir. Sınav programında "Diğer" olarak belirtilen dersler için dersin sorumlusu olan öğretim üyesi ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Tüm öğrencilerimizin OBS üzerindeki telefon numarası ile e-posta adreslerini güncellemesi ve aktif olarak takip etmesi önem arz etmektedir.



Bazı öğrencilerin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından gönderilen formu doldurarak üniversitemizden gönderilen SMS bilgilerini almamayı tercih ettiği öğrenilmiştir. Bu öğrenciler, test sınavları için gönderilen SMS bilgilerine ulaşamamaktadır. Öğrencinin kendi tercihinden kaynaklanan bu durum sonucunda oluşabilecek tüm mağduriyetlerden üniversitemiz kesinlikle sorumlu değildir. İlgili öğrenciler, üniversitemizin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile iletişime geçerek SMS tercihlerini değiştirebilirler.



Çoktan seçmeli sınavlar (sinav.karabuk.edu.tr) için Kullanıcı Adınız: Öğrenci Numaranız Şifreniz: T.C. Kimlik Numaranızdır. Sınava başlamadan en az 10 dakika önce sınıflarda hazır bulunmanız gerekmektedir. Kendinizi ve sınav envanterlerinizi buna göre ayarlayınız. Sistem (sinav.karabuk.edu.tr) her öğrencinin sınav saatinde aktif olacaktır. Dolayısıyla sınav saatlerinizden önce sisteme girmeniz söz konusu değildir. Sınav saatinden önce sisteme girmeye çalışıp hata mesajı almanız doğal bir durumdur. Sisteme sınav saatiniz geldiğinde girmeye çalışmanız önem arz etmektedir. Test sınavları ile ilgili diğer hususları onlinesinav.karabuk.edu.tr adresinden okuyunuz.


UNIKA üzerinden yapılacak test sınavlar sınav salonlarında gözetimli olarak gerçekleştirilecektir. Mühendislik Fakültesinde öğrenci sayısı fazlalığından dolayı sadece mobil cihazlar üzerinden UNIKA sınavları gerçekleştirilecektir. Dolayısıyla sınav esnasında kullanılacak mobil cihazlardan, pillerinin dolu oluşundan ve internet bağlantılarından öğrenci sorumludur.


2021-2022 Bahar Dönemi Final Sınav Programı


NOT:

Final sınavları başlamadan bir gün önce mutlaka sınav programının güncel haline OBS sisteminden bakmayı unutmayınız. Ayrıca fakülte ve bölüm sayfalarındaki ilgili duyuruları mutlaka takip ediniz.