2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı Hakkında
2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bütünleme sınav programı; muhtemel çakışmalardan ötürü değişiklik gösterebilmektedir. Sınav programınızda yapılan güncellemeler için bölüm web sayfanızdaki duyuruları ve OBS sistemini günlük takip ediniz. Sınav programında dersinizin sınav tarihi, saati ve hangi sınıfta sınava girmeniz gerektiği yazmaktadır. Sınav programında derslerinizi bulabilmeniz için ders kodu adlı sütundan dersinizin kodunu filtreleyebilirsiniz.
 
Lütfen dersinizin adına ve dersi almış olduğunuz öğretim elemanına dikkat ediniz. Öğrencilerimizin, derslerini hangi Öğretim Üyesi’nden alıyorsa onun isminin yazılı olduğu sınıfta sınava girmeleri gerekmektedir, hatta zorunludur.

Tüm sınavlar yüz yüze ve gözetimli olarak fakültemizde yapılacaktır.
 
Öğrencilerimiz sınavları; çoktan seçmeli, klasik, ödev veya proje gibi yöntemlerle gerçekleştirilecektir. Sınav türünün nasıl olacağı ile ilgili dersin sorumlusu Öğretim Üyesi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimizin OBS üzerindeki telefon numarası ve mail adreslerini güncellemesi ve aktif olarak takip etmesi önem arz etmektedir.

Sınav başlamadan 15 dakika önce öğrencilerin sınıflarda hazır bulunmanız gerekmektedir.
 
2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı

NOT: Bütünleme sınav programlarında (muhtemel sınav çakışmalarından dolayı) değişiklik olabileceğinden sınav tarihlerinin güncel haline sınavlar başlamadan bir gün önce mutlaka tekrar bakınız. Ayrıca fakülte ve bölüm sayfanızdaki duyuruları mutlaka günlük takip ediniz.