Vize Sınavı 1. Not İtiraz Formu
FORMU DOLDURMADAN ÖNCE BURAYI OKUYUNUZ !!!!
 
Bu form Mühendislik Fakültesi 2021 Yaz okulu vize sınav notlarınıza 1. itirazda bulunmanız için açılmıştır.
 
Formu doldururken başvuru yapacağınız ders hangi bölümden açılmışsa bölümünüz tercihini ders açılan bölüme göre yapınız. (Örnek: 2021 Yaz okulunda Genel Fizik I ve Genel Fizik II derslerini, tüm bölümler Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden almaktadır. Siz de Fizik dersleri için başvuru yaparken Öğrenim gördüğünüz bölümünüz farklı olsa bile Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü seçmeniz gerekmektedir.)
 
Formu doldururken derslerinizin; ders koduna, programına, grubuna ve dersi veren öğretim üyesine dikkat ediniz. Bu bilgilerin yanlış olması sizi bulamamamıza sebebiyet vereceğinden dolayı notunuz incelenemeyecektir. Bu husustan dolayı bilgilerinizi doğru doldurmanız önem arz etmektedir.
 
Dersiniz listede mevcut değilse itiraz etmeden önce; sınav notuna itiraz edeceğiniz dersinizin programını, şubenizi, dersinizin kodunu, dersin adını ve dersi veren öğretim üyesini yazınız.
 
AİT 181 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve AİT 182 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, (https://ait.karabuk.edu.tr/) TUR 181 - Türk Dili I ve TUR 182 - Türk Dili II (https://tur.karabuk.edu.tr/) ve YDL183 Yabancı Dil I ve YDL 184 Yabancı Dil II (http://ydl.karabuk.edu.tr/) kodlu derslerin sorun/İtiraz formu için ilgili bölüm web sayfalarını mutlaka takip edin.
 
Eğer Üsd kodlu üniversite seçmeli derslerde sınav notunuza itiraz etmek istiyorsanız https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/ web sayfasında yer alan formu doldurunuz.
 
Forma verilen tüm cevaplar bölümler tarafından incelenecek ve incelemeler neticesinde sizlere e-posta yoluyla bilgi verilecektir. Lütfen bir not itirazınız için formu, sadece bir kere doldurunuz.
 
Bu form 8 Eylül'de kapanacaktır.